Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Byggkonstruktion

Konstruktion och byggteknik för hållbara byggnader

Oavsett projektstorlek är PE en pålitlig partner. Utifrån kundens förutsättningar och behov hittar vi smarta och kreativa lösningar för att göra byggnader både hållbara, klimatanpassade och kostnadseffektiva, från grundläggning till taknock.

Byggkonstruktion och hjälp i hela kedjan

I dag blir det allt viktigare att göra hållbara materialval, men också att ge byggnaden möjlighet att fylla olika funktioner över sin livscykel där klimatanpassning blir en allt viktigare parameter. Det förstår vi på PE, där vi prioriterar dialog och god kommunikation för att kunna möta varje kunds specifika behov. Vi är en ledande aktör inom byggkonstruktion och täcker in hela kedjan, från de första idéerna till uppföljning och ombyggnad av genomförda projekt. Dessutom kan vi ge äldre fastigheter nytt liv för lång tid framåt.

Engagerade team i alla uppdrag

PEs konstruktörer anlitas ofta för komplexa uppdrag och vi är till exempel specialister på höga hus, badhus, grundförstärkningar, innovativa stomlösningar med trä samt arenabyggen. Vi är helhetsleverantör inom byggkonstruktion och sätter ihop kundanpassade team för ditt uppdrag, stort eller litet och oavsett grad av komplexitet. Vid behov kompletterar vi med andra kompetenser inom PE, som arkitektur, geoteknik, projektledning, hållbarhet eller energieffektivisering. Vi tar oss an alla uppdrag med samma genuina engagemang, förståelse och intresse för våra kunders behov och verksamhet.

Vi är en ledande aktör inom byggkonstruktion och täcker in hela kedjan, från idé till uppföljning.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Byggkonstruktion?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv kortfattat ditt ärende och din ort så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vi ser fram mot att höra från dig!