Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Projekt- och byggledning

Engagerade och projekt- och byggledare för hållbar samhällsbyggnad

PE erbjuder kvalificerade konsulttjänster inom projekt- och byggledning genom hela byggprocessen.  Vi bevakar kundens intressen och hanterar projektet när det gäller kvalitet, tid, ekonomi och hållbarhet.  Hos oss finns expertis inom bland annat upphandling, kostnadsberäkning samt miljöklassificering och vi anlitas inom segment som bostäder, anläggning, kulturmiljö, utbildning, vård och industri.

Bred expertis för stora och små projekt

En god kommunikation är avgörande för ett lyckat slutresultat och vi är uppskattade för vår erfarenhet av att jobba med alla intressenter i ett projekt som ägare, slutanvändare, myndigheter och entreprenörer. Inom PE finns tillgång till bred expertis inom hållbar samhällsbyggnad och vi kan ta oss an såväl komplexa som mindre projekt. Ett av våra kunskapsområden är återbruk och byggnadsvård där vi kan projektleda och samla all kompetens du behöver. För oss är alla uppdrag lika viktiga med målet att projektet blir framgångsrikt utifrån uppsatta mål.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer och Projekt- och byggledning?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.