Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Om PE

Experter på byggnader och deras närmiljö

Vårt samhälle är fullt av utmaningar som ställer krav på innovativa och hållbara lösningar. Därför finns PE Teknik & Arkitektur. Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och formar hållbara miljöer och städer.

Grundades

2006

Antal medarbetare

+ 750

Kontor

20 orter

Uppdrag årligen

13000

Innovativa och hållbara lösningar

PE är en av Sveriges främsta arkitekt- och teknikkonsult med fokus på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild tjänst som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi erbjuder bred erfarenhet, hög teknisk och gestaltande expertis samt innovativa och hållbara lösningar med målet att skapa högsta möjliga kundvärde i våra uppdrag.

En tydlig vision

Som ingenjörer, arkitekter och specialister har vi en stor möjlighet att forma ett mer hållbart samhälle. Det är tillsammans som vi gör störst skillnad och det är i uppdragen som vi bidrar till vår vision om att förnya vårt samhälle genom innovativa och hållbara lösningar. Det vi gör ska fungera nu och för kommande generationer.

Är du vår nya expert på byggnader?

Vår vision är att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. Se lediga tjänster på vår karriärsajt och connecta med oss för att inte missa spännande karriärmöjligheter. Varmt välkommen till team PE!

Vill du veta mer om oss?

Beskriv kortfattat ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vi ser fram mot att höra från dig!