Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Arbetsmiljö

Hållbar miljö och trygga arbetsförhållanden

I olika former ingår arbetsmiljö som en viktig del i alla projekt. PE har mångårig erfarenhet av att hantera arbetsmiljöfrågor och hjälper våra kunder att fånga upp dem direkt från start, redan i planeringsfasen, och fram till och med genomförandet.

Operativ och strategisk expertis

Arbetsmiljön för såväl arbetstagare och byggnadsarbetare som drift- och underhållspersonal måste hanteras i samtliga byggprojekt. Vi erbjuder både strategiska och operativa tjänster och anlitas både i projekt och för att för att hålla utbildningar. Vi hjälper kunder från såväl offentlig som privat sektor med bland annat: BAS-P/BAS-U, arbetsmiljöutredning och kontroller, arbetsmiljösamordning och byggherrestöd.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Arbetsmiljö?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv kortfattat ditt ärende och din ort så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vi ser fram mot att höra från dig!