Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Projekteringsledning

Projekteringsledning och generalkonsult för kvalitetssäkrade handlingar

Att leda projektering handlar om att bygga teamkänsla och samordna alla medverkande discipliners arbete enligt tidplan samt följa upp projekteringens ekonomiska resultat. På PE finns gedigen erfarenhet och hög kompetens kring detta. Vi anlitas ofta som generalkonsult, men kan lika gärna arbeta som fristående projekteringsledare.

Vägen till kvalitetssäkring 

I ett projekt leder och styr en projekteringsledare en mycket viktig del av helheten, oavsett i vilket skede projektet befinner sig. När PE får axla detta ansvar ser våra konsulter till att slutresultatet blir kvalitetssäkrade handlingar som beskriver hur projektet ska utföras. Tar vi rollen som generalkonsult levererar vi en kontaktperson och ett paketerat slutresultat. Vi väljer underkonsulter som levererar bra resultat och har högsta samarbetsförmåga. Vår avsikt är att kunden ska få ut en högre kvalitet, med minskad arbetsbelastning och samtidigt slippa hantera tidskrävande detaljfrågor. 

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Projekteringsledning?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.