Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Skräddarsydda lösningar inom telesystem

Digitaliseringen i vårt samhälle ger oändliga möjligheter. Ständigt utvecklas nya, innovativa lösningar för att förenkla och förbättra människors vardag. Det ökar i sin tur kraven på och komplexiteten i fastigheters teletekniska system. PE hjälper kunden till genomtänkta, hållbara och säkra lösningar som svarar upp mot behov och lagkrav.

Säker drift a och o

Antalet telesystem i våra fastigheter har ökat snabbt på senare år. Det kan handla om till exempel passerkontroll, porttelefon, brandstyrningar, brand-, utrymnings-, gas- eller trygghetslarm och inte minst fastighetsnät då allting blir mer digitaliserat. För såväl bostäder som kommersiella och offentliga byggnader är det viktigt med säker och pålitlig drift, varför man vid ny- och ombyggnad noggrant måste tänka igenom alla system och funktioner.

Skräddarsydda lösningar

PE hjälper byggherrar och fastighetsägare att hitta säkra och hållbara lösningar som bäst uppfyller deras specifika behov. Det finns många valmöjligheterna och varje system har sina styrkor och svagheter. Vid varje projektuppstart går vi därför tillsammans med kunden igenom en proaktiv frågelista som hjälper oss kartlägga de behov som finns och den miljö som systemet ska hantera. Därefter skräddarsyr vi en genomtänkt lösning som även tar hänsyn till förvaltningsskedet.

Bred kompetens inom digitalisering

På PE har vi erfarenhet av de flesta slags digitaliseringsprojekt inom fastigheter. Bland dessa finns låssystem, passersystem till dörrar som integreras mot mobilapplikationer, bokningssystem, kamerabevakningssystem eller att hjälpa en driftcentral att samla data från sina säkerhetssystem för att effektivisera sin förvaltning. Ett annat exempel kan vara datakommunikation för mobiltelefon, dator eller surfplattor. Vi utför behovsanalyser för att hitta de tekniska lösningar som bäst fyller våra kunders behov.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Telesystem?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.