Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Tyresö kommun och Tyresö Bostäder tecknar ramavtal med PE

Nyheter

Tyresö kommun och dess bostadsbolag Tyresö Bostäder har tecknat nytt ramavtal inom landskapsarkitektur med PE Teknik & Arkitektur. Ramavtal har även tecknats med PEs planarkitekter, elkonsulter och konsulter inom offentlig belysning.

Ramavtalet inom landskapsarkitektur gäller som längst i fyra år och gör PE till förstahandsvalet för alla olika typer av kommunala projekt där landskapsarkitektkompetens kan behövas, till exempel kring parker, skolor, förskolor, bostäder eller vård- och omsorgsboenden. PE valdes ut i konkurrens med ett stort antal andra leverantörer som lämnat anbud. PE fick höga poäng för sina referensprojekt som utvärderades med särskilt vikt vid god estetisk utformning, social, ekologisk och ekonomisk hållbarhet samt förvaltningsaspekter.

– Tyresö är en kommun där medborgarna verkligen värdesätter närheten till naturen, vilket är något som känns väldigt inspirerande för oss på PE. Vi tycker också att det är spännande att få arbeta med blågröna system i Tyresös utemiljöer, som en del av den framtida klimatsäkringen i kommunen, säger Malin Hellström, studiochef för landskapsarkitektur på PE.

Ett exempel på samarbete är en kretsloppscentral där PE tar rollerna som både planarkitekt och landskapsarkitekt.

Läs mer om PEs tjänster inom landskapsarkitektur, planarkitektur, el och offentlig belysning

Bilder

Välkommen med din förfrågan

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.