Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns PE. Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen.    

PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom hållbar samhällsutveckling med fokus på fastigheter i alla faser av livscykeln. Vi är cirka tusen medarbetare och finns idag på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Vår vision har varit tydlig sedan start: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. Vi vill utmana och utveckla branschen med smarta helhetslösningar och tjänster. Det vi gör idag ska fungera nu och för kommande generationer. 

Vår affärsidé 
Genom att arbeta tillsammans i starka team skapar vi värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort. Grunden är en stark tro på varje medarbetares personliga drivkraft. Tillsammans levererar vi kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation.  

Kundnära team bygger vår framgång 
Våra kunder möts av små starka team som har det stora företagets resurser och stabilitet i ryggen. Våra tre affärsstrategier stakar ut vår gemensamma väg framåt och vägleder oss i vårt arbete mot mål och vision.  

Lönsam tillväxt: En hållbar verksamhet bygger på en god lönsamhet och en stadig tillväxt. Det möjliggör investeringar i vår egen utveckling såväl som möjlighet att långsiktigt skapa värde åt våra kunder. I slutändan handlar det om en ökad förmåga att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Bästa arbetsplatsen: Varje medarbetares utveckling är avgörande för oss – både på ett personligt och professionellt plan. Genom en stark kultur, ett lyhört ledarskap, ett proaktivt medarbetarskap och en kreativ arbetsmiljö attraherar och utvecklar vi de bästa medarbetarna.  

Högst kundvärde: PE är uppbyggt av starka lokala team som kan sin marknad och våra kunder möts av specialister med lokal förankring. Vi är kundens rådgivare från idé till färdigt resultat och samverkar mellan olika kompetenser för att skapa högsta möjliga kundvärde i våra uppdrag.  

Kontakta ditt lokala PE-kontor
Hitta din kontaktperson på våra kontor i Västsverige, Skåne, Stockholm, Uppsala och Örebro eller sök och hitta kontaktuppgifter till samtliga PE-kontor i Sverige.

Jobba hos oss
Vi letar alltid efter dig som delar vårt engagemang och som vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle. Läs om våra lediga tjänster på karriar.pe.se och connecta med oss för att inte missa spännande karriärmöjligheter.

"Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna. "