Vårt samhälle är fullt av utmaningar och möjligheter som ställer krav på förändring och nya lösningar. Därför finns PE. Här jobbar arkitekter, konstruktörer, ingenjörer och specialister som tillsammans med våra kunder planerar och utformar hållbara fastigheter och smarta lösningar för våra städer och samhällen.    

PE Teknik & Arkitektur är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring. Vår vision har varit tydlig sedan start: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.  Tillsammans skapar vi byggnader med bredd, höjd och hållbarhet.

Vår affärsidé 
Genom att arbeta tillsammans i starka team skapar vi värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort. Grunden är en stark tro på varje medarbetares personliga drivkraft. Tillsammans levererar vi kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation.  

Kundnära team bygger vår framgång 
Våra kunder möts av små starka team som har det stora företagets resurser och stabilitet i ryggen. Våra tre affärsstrategier stakar ut vår gemensamma väg framåt och vägleder oss i vårt arbete mot mål och vision.  

Lönsam tillväxt: En hållbar verksamhet bygger på en god lönsamhet och en stadig tillväxt. Det möjliggör investeringar i vår egen utveckling såväl som möjlighet att långsiktigt skapa värde åt våra kunder. I slutändan handlar det om en ökad förmåga att vara med och bidra till en positiv samhällsutveckling. 

Bästa arbetsplatsen: Varje medarbetares utveckling är avgörande för oss – både på ett personligt och professionellt plan. Genom en stark kultur, ett lyhört ledarskap, ett proaktivt medarbetarskap och en kreativ arbetsmiljö attraherar och utvecklar vi de bästa medarbetarna.  

Högst kundvärde: PE är uppbyggt av starka lokala team som kan sin marknad och våra kunder möts av specialister med lokal förankring. Vi är kundens rådgivare från idé till färdigt resultat och samverkar mellan olika kompetenser för att skapa högsta möjliga kundvärde i våra uppdrag.  

Konktakta ditt lokala kontor
Hitta din kontaktperson på våra kontor i Västsverige, Skåne, Stockholm, Uppsala och Örebro eller välj ort och hitta medarbetare på vår kontaktsida.

Är du vår nya expert på byggnader?
Vill du vara med och optimera framtidens byggnader? Då har vi ett roligt jobb för dig. Just nu söker vi många nya medarbetare. Spana in dina möjligheter hos oss! Läs mer på vår karriärsida>.

"PE Teknik & Arkitektur är ett ledande konsultföretag med fokus på byggnader och allt runtomkring."