Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar – allt för att våra kunder ska kunna förverkliga en hållbar helhet. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.   

PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. Vi har över tusen medarbetare och finns på ett trettiotal orter runt om i Sverige. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri.  

Vår affärsidé 
Det som driver PE är engagerade medarbetare som i våra starka team skapar värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort. Det innebär att vi levererar kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation.

Vår vision – vi förnyar samhället genom innovativa och hållbara lösningar 
I en värld som ständigt förändras behöver vi också göra det och på den resan känner vi ett stort ansvar att göra skillnad. Genom innovativa och hållbara lösningar vill vi vara med och forma ett samhälle där vi själva vill leva och utvecklas.  

Teamet framför allt 
Redan från starten har en stark tro på entreprenörskap och varje medarbetares personliga drivkraft varit grunden för vår företagskultur. Tillsammans med våra kunder söker vi smarta sätt att samverka. Vår sammansättning och kultur skapar förutsättningar för samverkan mellan olika kompetenser inom PE. 

Starka team gör oss mer innovativa och får oss att hitta synergieffekter och hållbara lösningar som andra inte hittar – starka team är nyckeln till framgångsrika resultat.

Kontakta ditt lokala PE-kontor
PE finns på ett trettiotal kontor runt om i landet. Läs mer och hitta kontaktpersoner på våra kontor i Västsverige, Skåne, Stockholm, Uppsala och Örebro eller sök och hitta kontaktuppgifter till samtliga PE-kontor i Sverige.

"Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna. "