Här jobbar arkitekter, ingenjörer och specialister som identifierar möjligheter, tar fram visioner och hanterar utmaningar – allt för att våra kunder ska kunna förverkliga en hållbar helhet. Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna.   

PE Teknik & Arkitektur, i dagligt tal PE, grundades 2006 och är idag ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. Vi är cirka tusen medarbetare och finns på ett 25-tal orter runt om i Sverige. Som samhällsbyggare skapar vi innovativa och hållbara lösningar som formar utvecklingen av städer, infrastruktur och industri.  

Vår affärsidé 
Genom att arbeta tillsammans i starka team skapar vi värde – inte bara för våra kunder, utan också för samhället i stort. Grunden är en stark tro på varje medarbetares personliga drivkraft. Tillsammans levererar vi kvalificerade konsulttjänster och lösningar inom arkitektur, bygg och anläggning samt installation.

Vår vision – vi förnyar samhället genom innovativa och hållbara lösningar 
I en värld som ständigt förändras behöver vi också göra det och på den resan känner vi ett stort ansvar att göra skillnad. Genom innovativa och hållbara lösningar vill vi vara med och forma ett samhälle där vi själva vill leva och utvecklas.  

Teamet framför allt 
Redan från starten har en stark tro på entreprenörskap och varje medarbetares personliga drivkraft varit grunden för vår företagskultur. Tillsammans med våra kunder söker vi smarta sätt att samverka. Vår sammansättning och kultur skapar förutsättningar för samverkan mellan olika kompetenser inom PE. Starka team gör oss mer innovativa och får oss att hitta synergieffekter och hållbara lösningar som andra inte hittar.

Kontakta ditt lokala PE-kontor
PE är uppbyggt av starka lokala team som kan sin marknad och våra kunder möts av specialister med lokal förankring. Hitta din kontaktpersoner på våra kontor i Västsverige, Skåne, Stockholm, Uppsala och Örebro eller sök och hitta kontaktuppgifter till samtliga 25 PE-kontor i Sverige.

"Det som driver PE framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna. "