Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Vårt traineeprogram har startat

Nyheter

Nu är vårt traineeprogram för nyexaminerade igång och vi är glada över att välkomna 13 traineer till PE. I förra veckan träffades alla deltagare för första gången på en kickoff för att få en introduktion till PE och programmet och för att lära känna varandra.

Vårt traineeprogram ger nyexaminerade en riktigt bra introduktion till PE och vår bransch. Under tio månader deltar de i ett exklusivt program som består av utbildning, mentorskap och nätverksträffar. Områden som kommer att diskuteras och beröras är bland annat affärsmannaskap, ledarskap och medarbetarskap, hållbarhet och lönsam tillväxt.

Alla traineer är anställda på PE och genomför programmet parallellt med ordinarie arbete i uppdrag. Isa Kollberg är VVS-konsult på PE i Göteborg och är en av deltagarna. Hon har gått Samhällsbyggnadsprogrammet på Chalmers Tekniska Högskola och har en master inom konstruktion och byggnadsfysik.

– Jag har jobbat på PE i några veckor nu och alla kollegor är väldigt trevliga och hjälpsamma, vilket har bidragit mycket till att jag känner mig välkommen. Det känns så spännande att också få delta i traineeprogrammet och jag är väldigt tacksam över att få vara med, det var ju så många personer som sökte, säger Isa.

Nyfiken och förväntansfull på programmet

Under kickoffen fick deltagarna en introduktion till PE och programmet. Dagen inleddes med en presentation om PE, vår historia, vision och målbild. Traineerna fick också en introduktion till våra olika tjänsteområden, kunderbjudande och spännande uppdrag. Dagen ägnades även åt att diskutera kring vilka förväntningar traineerna har på programmet och vad de själva är beredda att göra för att de ska uppnås.

– Det var en rolig och intensiv dag med många nya människor och mycket information. Det var väldigt kul att äntligen få komma igång och träffa alla andra som är med. Jag hoppas kunna knyta starka band med de andra deltagarna, lära mig ännu mer om PE och utvecklas i min roll som konsult. Jag tar med mig mycket inspiration från dagen och är nyfiken och förväntansfull på vad de kommande månaderna av programmet ska innehålla, säger Isa.

Läs mer:
Vårt traineeprogram