Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Träffa oss på Träffpunkt Idrott 2023

Nyheter

Kom och prata badhus och idrottsanläggningar med oss på mässan Träffpunkt Idrott! I vår monter är fokus klimatsmart byggande och vi bjuder på föredrag om optimering av befintliga anläggningar och det som ska byggas.

Träffpunkt Idrott 7-9 mars 2023 på Svenska Mässan i Göteborg är en mötesplats där aktörer och intressenter inom idrott, bad, anläggning och folkhälsa möts för att göra affärer, få inspiration och diskutera framtiden.

PE har bred erfarenhet av idrottsanläggningar har varit med om att utreda, utforma, förprojektera, bygga, renovera, besiktiga eller gjort underhållsplaner för en stor del av landets badhus och på Träffpunkt Idrott träffar du några av våra kunniga experter. Kom och besök vår monter B09:61, ta del av våra monterföredrag och ställ frågor om klimatsmart byggande!

Välkommen att ta del av föredragen i vår monter:

  • Solceller – framtidens energi
  • Miljöcertifiering av idrottsanläggningar
  • Taxonomi och Miljöbyggnad
  • Taxonomi och Breeam
  • Miljöcertifiering av idrottsanläggningar
  • Akustik och ljudmiljö i idrottshallar
  • Akustik och ljudmiljö i badhus

Läs mer om Träffpunkt Idrott >

Relaterad information

Skräddarsytt team för hållbara bad

Vid uppförandet av Hällefors första badhus bistår PE brett med specialistkompetens inom badhus - projektledning, arkitektur, hållbarhet, konstruktion och byggteknik.

Modernisering av center för bad, sport och friskvård

Här berättar kunden om framgångsfaktorerna vid moderniseringen av Arena Älvhögsborg i Trollhättan. PE var byggprojektledare, byggnadskonstruktör och sakkunniga för energi, brand och fukt.

Kontakta oss om badhus och idrottsanläggningar

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.