Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Projektengagemang rekryterar inom hållbarhet

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang fortsätter att bredda sin kompetens inom miljö och hållbarhet och rekryterar nu ytterligare en erfaren konsult. Peter Stigson kommer senast från rollen som Hållbarhetschef på COWI och ska nu leda och utveckla Projektengagemangs hållbarhetsgrupp.

PE grundades 2006 och har idag över tusen medarbetare på ett 35-tal orter runtom i landet. Företaget erbjuder tjänster inom arkitektur och management, industri och energi, installation samt bygg och anläggning. Projektengagemangs hållbarhetsgrupp erbjuder strategiska tjänster inom samhällsutveckling, områdesutveckling, samhälls- och miljöekonomi samt resurseffektivitet och cirkulär ekonomi.

Rekryteringen av Peter Stigson till rollen som Gruppchef Hållbarhet inom divisionen Arkitektur & Mangement är en del i koncernens strategiska satsning inom hållbarhet och miljö. Peter Stigson är Tekn. Dr. i energi- och miljöteknik och har över tio års erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsfrågor. Han kommer närmast från rollen som Hållbarhetschef på COWI.

– Jag är mycket glad och stolt över att komma till ett så expansivt och spännande företag som Projektengagemang. Det ska bli väldigt roligt att få vara med och bidra till att stärka erbjudandet och hjälpa kunderna att driva sitt hållbarhetsarbete framåt. Hållbarhet är en viktig fråga för samtliga organisationer och det är viktigt med effektiva strategier till nytta för egen del såväl som övriga samhället, säger Peter Stigson, Gruppchef Hållbarhet på Projektengagemang.

– Vi fortsätter att utveckla vårt redan starka erbjudande. Den breda kunskap och kompetens vi besitter attraherar idag både kunder och nya medarbetare och nu blir vi ännu starkare. Kundernas efterfrågan på tjänster inom hållbarhet har exploderat de senaste åren och de är av största vikt för att skapa välfungerande samhällen, men även för att bygga framgångsrika företag och organisationer, säger Patric Kjellin, Affärsområdeschef på Projektengagemang.

Ladda ned pressmeddelande