Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE vinner ramavtal med Akademiska Hus och Malmö universitet

Pressmeddelanden

PE Teknik & Arkitektur har nyligen tecknat två ramavtal med Akademiska Hus gällande bolagets fastighetsbestånd i Malmö, Lund och Alnarp genom vilka PE blir förstahandsval inom el- och teleprojektering samt revisionsbesiktning. Ytterligare ett ramavtal som tecknats med Malmö universitet gör PE till lärosätets förstahandsval som elkonsulter.

– På PE är vi både glada och stolta över att vara Akademiska Hus och Malmö universitets första val inom el, tele och säkerhet samt revisionsbesiktningar. Vi ser det som en rolig och samtidigt viktig utmaning att få vara med på de båda beställarnas resa för att utforma hållbara, robusta och kreativa utbildningslokaler till forskare och studenter, säger Mathias Svensson, gruppchef inom El, Tele & Säkerhet i Malmöregionen.

Ramavtalen med Akademiska Hus och Malmö universitet inom el- och teleprojektering gäller i 4 år med möjlighet att säga upp avtalet efter 2 år. Ramavtalet med Akademiska Hus inom revisionsbesiktningar gäller i 2 år med rätt till förlängning 1+1 år.

Relaterad information

El, tele & säkerhet för trygga och resurseffektiva miljöer

I takt med ett högre fokus på hållbarhet i samhället blir de tekniska systemen för byggnader ständigt mer komplexa. Nya krav gör att tekniska installationer i dag är avgörande för ekonomin både under byggskedet och i än högre grad under förvaltningsskedet. PE tar fram genomtänkta och noggranna underlag och lösningar vid ny- och ombyggnation av alla typer av fastigheter.

Välkommen med din förfrågan

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.