Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE Teknik & Arkitektur rekryterar chefsjurist

Regulatoriska pressmeddelanden

Marie Kumlin tillträder som chefsjurist på PE i juni och kommer ingå i bolagets ledningsgrupp. Hon har lång erfarenhet av samhällsbyggnadsbranschen och kommer senast från rollen som chefsjurist på Tyréns.

Marie Kumlin har drygt 15 års erfarenhet som jurist inom samhällsbyggnadsbranschen. Hon arbetar för närvarande på Tyréns där hon varit chefsjurist sedan 2018.  Hennes uppdrag blir att ansvara för samtliga juridiska frågor inom verksamheten och därmed bidra till att PE levererar det högsta kundvärdet, en hållbar utveckling, den bästa arbetsplatsen och lönsam tillväxt.

– Jag trivs otroligt bra i den här branschen, där man hela tiden får chansen att lära sig nya saker av experterna. PE är inne på en otroligt spännande resa, med en klar riktning och en tydlig vision att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar. För mig är det mycket viktigt att arbeta på ett företag som verkligen tar hållbarhetsfrågan på allvar och som vill göra skillnad, och det vill PE, säger Marie Kumlin.

– Marie har en gedigen erfarenhet från samhällsbyggnadsbranschen. Hennes juridiska kompetens, engagemang och intresse för att utveckla konsultrollen blir ett värdefullt tillskott i verksamheten. Jag ser verkligen fram emot att välkomna Marie som chefsjurist, säger Helena Hed, VD och Koncernchef på PE.

Marie har juristexamen från Stockholms universitet, hon börjar på PE den 12 juni.

För mer information, vänligen kontakta:
Teresia Nielsen, Marknadschef
+46 10-516 05 89
E-post: teresia.nielsen@pe.se