Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE projekterar nytt klubbhus åt anrika Torekov GK

Pressmeddelanden

Projektengagemang har fått i uppdrag att projektera ett nytt klubbhusområde åt anrika Torekovs Golfklubb. De kompetenser PE bidrar med i projektet är el, tele, säkerhet, VVS-design och byggnadskonstruktion.

Längst ut på Bjärehalvön i Skåne ligger Torekovs GK. Torekovs Golfklubb är en av Sveriges äldsta klubbar med över 90 år på nacken. Klubben erbjuder en 18-håls golfbana av högsta klass och här spelar idag cirka 1 500 medlemmar. Klubbhuset på Torekovs Golfklubb stod färdigt för över 40 år sedan och utredningar visar att det är i så dåligt skick att det måste rivas. I och med detta har PE fått uppdraget att från och med maj börja skapa ett helt nytt klubbhusområde.

Det nya klubbhusområdet förväntas innefatta en nybyggnation på 900 kvadratmeter med reception, shop, omklädningsrum, restaurangkök, bergvärmeanläggning, innergård med uteplatser och en putting-green.

– Det är mycket roligt att vi fått förtroendet att projektera klubbhuset till en av Sveriges äldsta och vackrast belägna golfklubbar. Nu ser vi fram emot att sätta igång arbetet, säger Stefan Paulsson, uppdragsledare för el, tele och säkerhet.

Ladda ned pressmeddelande