Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE förvärvar Smedjan Projektledning i Göteborg

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang förvärvar det Göteborgsbaserade företaget Smedjan Projektledning AB. 

Smedjan Projektledning AB grundades år 2014 med verksamhet i Göteborgsregionen. Företaget bedriver konsultverksamhet inom byggbranschen och har fem anställda konsulter. Verksamheten är indelad i fyra områden: Projektledning, Projekteringsledning, Byggledning och Installationsledning. Förvärvet stärker nu koncernens erbjudande i Göteborg och totalt arbetar sedan tidigare ett drygt 70-tal personer inom kompetensområdena VVS-design, Infrastruktur samt Byggnad i regionen.

– Vi är mycket glada över att nu kunna förstärka och bredda vårt tjänsteutbud i och kring Göteborg. Förvärvet av Smedjan Projektledning skapar en plattform för oss att kunna utveckla vårt erbjudande med lokalt förankrade projektledningstjänster, säger Per Hedebäck, VD och Koncernchef på Projektengagemang.

– Smedjan Projektledning ser stora möjligheter med en sammanslagning för kontoret i Göteborg. Bolagen kompletterar varandra väl och ger verksamheten möjlighet till fler och bredare uppdrag över tid. Projektengagemang kommer att öka möjligheterna för utveckling av verksamheten och för vår personalen genom en stabil och trygg plattform som säkrar kontinuitet för verksamheten, säger Niklas Jörby, styrelseordförande på Smedjan Projektledning.

Ladda ned pressmeddelande