Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Mats & Arne Arkitektkontor byter namn till PE

Pressmeddelanden

Mats & Arne Arkitektbyrå som förvärvades i januari 2019 byter nu namn till PE. Tillsammans med PEs arkitekter i Skövde blir de navet i företagets arkitektsatsning på västkusten med sina kontor i Göteborg och Stenungsund.

Mats & Arne Arkitektkontor grundades 1985 av Arne Algeröd och Mats Samuelsson och har idag kontor i Göteborg och Stenungsund. Företaget har drygt 20 medarbetare och har en bred kompetens inom arkitektur inom en rad marknadsområden, exempelvis bostäder, industri och kontor, kulturmiljö, inre miljö, områdesutveckling, projektering och projekteringsledning.

Förvärvet och integrationen av Mats & Arne Arkitektkontor är i linje med PEs tillväxtstrategi med målet att ta ledande positioner inom lönsamma marknader och verksamhetsområden. Under året har arbetet med att integrera bolaget i PEs verksamhet flutit på enligt plan. Den sista pusselbiten i integrationen läggs nu när även namnet byts ut.

– Vi går en spännande framtid till mötes tillsammans med våra drygt tusen kollegor på PE. Nu kommer vi tillsammans kunna ingå i nya typer av projekt och ta oss an mer omfattande åtaganden, säger Arne Algeröd, tidigare VD på Mats & Arne Arkitektkontor.

Ladda ned pressmeddelande