Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Liselotte Haglind tillförordnad VD och Koncernchef för Projektengagemang Sweden AB

Regulatoriska pressmeddelanden

Liselotte Haglind, nuvarande Finansdirektör, har utsetts till tillförordnad VD och Koncernchef för Projektengagemang Sweden AB. Hon kommer att tillträda rollen med omedelbar verkan.

I december 2023 meddelades att Helena Hed har valt att avgå som VD och Koncernchef för Projektengagemang Sweden AB (Projektengagemang), vars operativa verksamhet bedrivs i dotterbolaget PE Teknik & Arkitektur. Bolagets styrelse påbörjade omedelbart rekryteringsprocessen för att hitta en efterträdare. Finansdirektör Liselotte Haglind går nu in som tillförordnad VD och Koncernchef och kommer att inneha rollen tills styrelsen utser en permanent VD. Under denna övergångsperiod kommer Liselotte även fortsättningsvis att inneha rollen som Finansdirektör.

–  Det känns tryggt att Liselotte kliver in i rollen som tillförordnad VD och Koncernchef. Hon kommer på ett utmärkt sätt säkerställa en friktionsfri övergång samt bibehålla kontinuitet i arbetet mot vår vision att bli främst på byggnader och deras närmiljö, säger Per-Arne Gustavsson, Styrelseordförande, Projektengagemang.

Liselotte Haglind har varit Finansdirektör på Projektengagemang sedan 2022 och har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar inom ekonomi och finans.

– Jag ser fram emot att leda koncernen. Vi fortsätter att bygga en stabil, effektiv och kundnära organisation med en framåtlutad och decentraliserad affär, säger Liselotte Haglind, tillträdande tillförordnad VD och Koncernchef, Projektengagemang.

Denna information är sådan som Projektengagemang är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2024-01-16 08:21 CET.

Om Projektengagemang
Projektengagemang är en av Sveriges ledande konsultkoncerner med fokus på byggnader och deras närmiljö. Den operativa verksamheten bedrivs i dotterbolaget PE Teknik & Arkitektur som årligen omsätter cirka en miljard kronor. Som samhällsbyggare skapar PE Teknik & Arkitektur innovativa och hållbara lösningar som bidrar till att utveckla och förnya samhället. 

Ladda ned pressmeddelande