Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Jonas Arvidson i ny position som affärsområdeschef för Management på PE

Regulatoriska pressmeddelanden

Den 1 september tillträder Jonas Arvidson posten som chef för PE Teknik & Arkitekturs affärsområde Management, med plats i företagets ledningsgrupp. Managementverksamheten har cirka 90 medarbetare på tio orter runtom i landet. Tidigare har han varit chef för det något mindre affärsområdet Miljö.

 

– Jag är glad över att kunna presentera Jonas Arvidson som ny affärsområdeschef för Management. På sin tidigare chefspost har han visat att han är en affärsinriktad, engagerad och kommunikativ ledare. Jag är övertygad om att han kan utveckla vår managementverksamhet mot fortsatt tillväxt och lönsamhet under kommande år, samtidigt som vi med bibehållet fokus på byggnader och deras närmiljö hjälper samhället att ställa om till en hållbar morgondag, säger Helena Hed, VD och Koncernchef för PE.

Jonas Arvidson är civilingenjör och har drygt 25 års konsulterfarenhet inom industri, energi och fastigheter. Efter att tidigare ha arbetat på Afry och Vattenfall Management Consulting började han på PE 2013. Här har han arbetat med energistrategiska uppdrag samt som projektledare och beställarrepresentant i olika lokalförändrings- och nybyggnadsprojekt. Efter att först ha blivit sektionschef har han sedan ett par år varit ansvarig för affärsområdet Miljö och därmed ingått i bolagets ledningsgrupp.

– Det är en väldigt fin verksamhet som jag får ta ansvar för och uppdraget känns otroligt spännande och inspirerande. Med fokus på engagemang, starka team och affären vill jag fortsätta utvecklingen av den framgångsrika befintliga verksamheten, med målet att bidra till både lönsam tillväxt för PE och en hållbar, positiv samhällsutveckling, säger Jonas Arvidson.

Affärsområdet Management har cirka 90 medarbetare på tio orter runtom i landet. Uppdragen finns mestadels inom bygg- och fastighetsbranschen och kunderna får hjälp med bland annat strategiska hållbarhetsfrågor, projekt- och projekteringsledning, besiktning, brand, risk och skydd.

Ladda ned pressmeddelande