Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Hur smarta är Sveriges städer? – Lansering Samhällsbarometern 2019

Pressmeddelanden

Hur långt har vi kommit med att göra våra städer smarta med hjälp av digitalisering och innovation? Hur smarta är egentligen Sveriges städer? Den 26 april får du svaren då rapporten Samhällsbarometern 2019 – Smarta städer lanseras på Capitol bio i Stockholm.

Teknik- och arkitektkoncernen PE har med hjälp av SIFO undersökt hur smarta svenskarna upplever att landets 20 största städer är inom fyra områden; Samhälle, Boende, Näringsliv och Trafik.

På seminariet får du veta vilka städer som upplevs som mest och minst smarta, vad svenskarna vill prioritera framöver samt vikten av att sätta människan i fokus i den smarta staden. Under morgonen kommer det även finnas tid för att intervjua rapportens experter – och vi bjuder självklart på frukost.

Om rapporten: Samhällsbarometern 2019 är baserad på en undersökning av Kantar Sifo som genomförts på uppdrag av PE. Rapporten är görs varje år i år har totalt cirka 3300 personer i Sverige deltagit i studien. Rapportens experter är Malin Granath, Amanda Tevell, Peter Stigson och Nicke Rydgren.

Anmälan sker via: https://invajo.com/l/MCF8QV0u66

Vad: Lansering av rapporten Samhällsbarometern 2019 – Smarta städer

Tid: Fredag den 26 april, kl 08:00-09:00, frukost serveras från 07:30

Plats: Capitol bio, Sankt Eriksgatan 82, 113 62 Stockholm

OSA senast den 24 april. Ta gärna med dig en vän eller kollega.

Ladda ned pressmeddelande