Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Helena Liljegren tar över som divisionschef

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang har rekryterat Helena Liljegren till rollen som chef för divisionen för Arkitektur & Management.

– I Helena Liljegren får vi en tydlig, driven och resultatinriktad divisionschef. Hennes breda bakgrund och starka ledarskap kommer inte bara att vara mycket värdefullt i arbetet med att stärka vårt kundfokus och fortsätta vår lönsamma tillväxt, utan även i att forma branschens bästa arbetsplats. Det känns mycket bra att ha henne ombord, säger Per Hedebäck, VD och Koncernchef på Projektengagemang.

Helena Liljegren har tidigare bland annat varit chef för tjänsteavdelningen på HP, VD på Sweco Position samt styrelseledamot och projektledare på Läkare Utan Gränser. Hon kommer senast från rollen som kanslichef på Tenure Facility. Helena har två magisterexamen från Göteborgs Universitet i företagsekonomi och mänskliga rättigheter. Hon har dessutom en kandidatexamen i litteratur från Stockholms Universitet och har skrivit en bok om ledarskap.

– Det känns väldigt roligt att få vara med på denna resa och jag ser fram emot att sätta igång. Det finns en enorm kraft i företagets entreprenöriella kultur och det lockade mig. Divisionen Arkitektur & Management står framöver inför spännande utmaningar och kan vi få våra kompetenser att arbeta än mer integrerat kommer vi att kunna skapa mycket positivt för våra kunder och samhället, säger Helena Liljegren.

Helena Liljegren tillträder tjänsten den 7 januari 2019.

Ladda ned pressmeddelande