Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Helena Hed slutar som vd för Projektengagemang Sweden AB

Regulatoriska pressmeddelanden

Efter tre år som vd och koncernchef på Projektengagemang har Helena Hed informerat bolagets styrelse att hon har valt att lämna sitt uppdrag för att gå vidare till annan verksamhet. Helena arbetar kvar som vd på PE Teknik & Arkitektur till och med juni 2024 för att säkerställa en välordnad överlämning.

Helena Hed tillträdde som vd för Projektengagemang den 1 december 2020.

– Jag har haft tre fantastiska år på Projektengagemang. Jag är stolt över det vi har åstadkommit tillsammans och ser fram emot att följa den fortsatta resan för alla medarbetare och bolaget.

– Jag vill rikta mitt och styrelsens varma tack till Helena för hennes arbete under dessa år i bolaget. Under Helenas ledning har PE utvecklats mot vår vision att bli främst på byggnader och deras närmiljö. Jag önskar Helena lycka till i framtiden, säger Per-Arne Gustavsson, styrelseordförande Projektengagemang.

Projektengagemangs styrelse inleder omgående processen med att rekrytera en efterträdare som kan möta koncernens och kundernas behov på bästa sätt.

Denna information är sådan som Projektengagemang är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2023-12-06 09:36 CET.