Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Fredrik Toller tillträder idag rollen som affärsområdeschef Arkitektur på PE

Nyheter

I november 2023 presenterades Fredrik Toller som ny chef för affärsområde Arkitektur på PE Teknik & Arkitektur. Idag tillträder han sin tjänst. Fredrik är landskapsarkitekt LAR/MSA med 20 års erfarenhet av konsultbranschen, senast som chef och affärsutvecklingsstrateg på Sweco Architects.

Fredrik Toller kommer närmast från en roll som chef och affärsutvecklingsstrateg på Sweco Architects. Han tog sin examen i landskapsarkitektur på SLU Ultuna 2003 och har arbetat i konsultbranschen alltsedan dess, de senaste tio åren i olika chefsroller.

– PEs arkitektverksamhet är stor och har en enorm styrka i sin bredd. Som chef för den får jag möjlighet att påverka en stor del av branschen i en tid då hela samhället behöver ställa om till ett cirkulärt tänkande. Det finns potential att växa också med dagens utmanande förutsättningar, kriser föder kreativitet och PE har alla möjligheter att komma ut som vinnare. Kombinationen av att ha många teknikområden i en slimmad och snabbfotad organisation gör att PE kan ställa om verksamheten till det som efterfrågas på marknaden, säger Fredrik Toller.

Relaterad information

Arkitektur och stadsmiljöer som håller över tid

Byggnader och deras omgivning måste över tid fortsätta att bidra till samhället och skapa värde genom sin användning. Som en av Sveriges största aktörer inom arkitektur utarbetar PE innovativa och hållbara idéer och lösningar för byggnader samt det som finns inuti, utanför och omkring dem. Vi kan ta oss an alla projekt, oavsett storlek.

Välkommen med din förfrågan

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.