Gå direkt till textinnehållet
logotyp

En julgåva som gör skillnad

Nyheter

Att utrota världsfattigdomen är nummer 1 av FN:s globala hållbarhetsmål och för sjätte året i rad går vår julgåva till organisationen Hand in Hand. De arbetar med entreprenörskap som ett effektivt, långsiktigt och hållbart sätt att bekämpa fattigdom, vilket stämmer väl överens med våra värderingar och vårt engagemang. 

Årets julinsamling stöttar blivande kvinnliga entreprenörer med Hand in Hands Business Start-up kit. Julgåvan till Hand in Hand ger vi istället för att ge varandra eller våra kunder julklappar. 

– Vi ger vår julgåva till de som behöver den allra mest. Långsiktig fattigdomsbekämpning, inklusive jobbskapande, är av oerhörd vikt. Att erbjuda människor möjligheten att försörja sig själva och sina familjer är en grundläggande faktor för ekonomisk stabilitet och social utveckling. Med dessa Business Start-Ups är vi med och bidrar till minskad fattigdom samtidigt som fler får möjlighet till en framtid som stolta och självständiga entreprenörer, säger Helena Hed, VD & Koncernchef på PE.