PE består av tusen ingenjörer, arkitekter och specialister som utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. I Uppsala sitter vi i Juvelen intill Centralstationen. Vi jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och kan ta oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
I Uppsala är vi cirka 60 medarbetare som tillsammans jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, projektledning, installation, infrastruktur samt konstruktion och vi skäddarsyr team efter ditt behov. Våra kunder finns inom både privata och offentliga sektor. Läs mer om våra tjänster >

Bli en del av vårt team
Vi letar alltid efter dig som delar vårt engagemang och vill bidra till att lösa våra kunders och samhällets utmaningar. Läs mer på vår karriärsida >

Kontakta oss 
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner i Uppsala så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vill du se alla medarbetare i Uppsala? Välj stad på vår kontaktsida för att se alla medarbetare på respektive ort. 

Referenser inom Uppsala
Campus i nytt ljus | Ångströmlaboratoriet, Uppsala
Centrum för kultur och idrott | CIK, Knivsta
En blandad stadsdel | Woodhouse Rosendal
Visa fler referenser