PE består av tusen ingenjörer, arkitekter och specialister som utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. I Uppsala sitter vi i Juvelen intill Centralstationen. Vi jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och kan ta oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
I Uppsala är vi cirka 60 medarbetare som tillsammans jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, projektledning, installation, infrastruktur samt konstruktion och vi skäddarsyr team efter ditt behov. Våra kunder finns inom både privata och offentliga sektor. Läs mer om våra tjänster >

Är du vår nya expert på byggnader?
Vill du vara med och optimera framtidens byggnader? Då har vi ett roligt jobb för dig. Just nu söker vi många nya medarbetare. Spana in dina möjligheter hos oss! Läs mer på vår karriärsida

Kontakta oss 
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välj Uppsala på vår kontaktsida för att se alla medarbetare och våra adressuppgifter. 

Referenser inom Uppsala
Campus i nytt ljus | Ångströmlaboratoriet, Uppsala
Stadsdelspark för gammal och ung | Kastellparken, Uppsala
I teknikens framkant | Ingång 100 (J-huset), Akademiska sjukhuset, Uppsala
Visa fler referenser
Läs mer om PE