Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Inredningsarkitektur

Inredningsarkitektur för kreativt samarbete

När en arbetsplats står inför en flytt eller omorganisation behöver kvalitet och funktion byggas in i en helhet som både stöttar effektiva arbetssätt och speglar organisationens värderingar. Med lång erfarenhet av stora kontorsprojekt stöttar vi kunden under resan och skapar behovsanpassade, hållbara och kreativa miljöer där alla detaljer samspelar. 

Vi kan förändringsprocesser

Även i en tid där många kan jobba hemma förblir kontoret en värdefull plats för möten, kreativt samarbete och gemenskap. Att uppdatera kontor och arbetssätt är dock ofta en utmanande förändringsprocess. Med lång erfarenhet från omfattande kontorsprojekt stöttar vi beställare med förändringsledning och rådgivning, inte minst när det gäller att förankra nya koncept hos medarbetare.

Ansvar för helheten

Inredning är mer än trivsel och estetik. Vi är specialister på att få allt att samspela ända ned på detaljnivå – identitet, estetik, funktion, ljus, färg, akustik och ergonomi. Det handlar också om att utnyttja smarta tekniska lösningar, skapa säkerhet och bädda för en bra skötsel av lokalerna. Vi använder väl beprövade arbetssätt som bland annat innefattar analys av lokalen och utredning av ljus, material och inredning.

Det hållbara kontoret

Tillsammans med våra kunder har PE utvecklat konceptet ”Det hållbara kontoret”. I en cirkulär modell tar vi inredningens eller produktens livscykel i beaktande för att minska klimatpåverkan och resursanvändning. Strävan är också att skapa hållbara beteenden, till exempel att bidra till att synliggöra och sprida intresse kring hållbarhet, både internt och externt.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Inredningsarkitektur?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv kortfattat ditt ärende och din ort så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vi ser fram mot att höra från dig!