Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Arkitektur för byggnader

Form, funktion och teknik

Byggnader har ett långt liv, i synnerhet i ett samhälle baserat på hållbar utveckling. När man bygger nytt, till eller om, så måste man alltid väga in arkitekturens tre hörnstenar: form, funktion och teknik. Oavsett projektets storlek hjälper PEs kompetenta arkitekter kunden till ett gott slutresultat som skapar bestående värden 

Bidrag till ett bättre samhälle

Att skapa eller omskapa byggnader ska även vara en del i arbetet för ett bättre samhälle. När fastighetsägare och entreprenörer utvecklar byggnader och miljöer måste dessa bidra med långsiktiga värden till samhällsbygget i stort. I dagens övergång till hållbar utveckling bör alla som uppför, kompletterar, renoverar eller förändrar en byggnad ha med sig att god arkitektur också är hållbar arkitektur, eftersom det är de byggnaderna som får stå kvar på sikt.

 Talang och engagemang

Beställare som vänder sig till oss får en kompetent, trygg och stabil partner där alla känner ett stort engagemang för lösningar som både är kreativa och hållbara. Arkitekter väljer att arbeta hos oss eftersom de vill vara en del av ett visionärt team där de personliga utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi har en sann passion för att skapa miljöer som gör skillnad och byggnader som hjälper till att förbättra samhället.

Relaterade tjänster

Vi är experter på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild expertis som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi tar ansvar för att hitta den smartaste lösningen och skapa högsta möjliga värde i ditt projekt.

Klimatsmart byggande

För att nå klimatmålen krävs att vi tillsammans förändrar sättet att planera och genomföra byggprojekt. Det räcker inte längre med att klimat- och energiexperter arbetar med hållbarhetsfrågorna. Det krävs innovativa lösningar och en plan- och byggprocess som präglas av samverkan mellan alla discipliner för att bygga klimatsmart.

Vill du veta mer om Arkitektur för byggnader?

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv kortfattat ditt ärende och din ort så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vi ser fram mot att höra från dig!