Det som driver oss framåt är viljan att förnya och förbättra. Det drivet och engagemanget attraherar inte bara kunder utan också de bästa medarbetarna. Våra tre värderingar är grunden för vår kultur och vår verksamhet.

Engagemang
Vi använder vår kunskap och erfarenhet till att hitta smarta och hållbara lösningar i våra uppdrag. Vi motiveras av att bidra till en positiv utveckling och av att själva utvecklas. Vi får energi av att jobba som ett team med många olika perspektiv och ser det som en förutsättning att lyckas som konsult och samhällsbyggare. 

Entreprenörskap
Vårt entreprenörskap grundar sig i hur vi tar oss an ett projekt och i förmågan att se affärsperspektivet i nya lösningar. Vi utgår från våra kunders förutsättningar, behov och möjligheter. Vi är en tillförlitlig partner som vågar utmana, tänka kreativt och som alltid strävar efter att skapa högsta möjliga kundvärde. 

Ansvar 
Våra kunder ger oss sitt förtroende när de anlitar oss och vi känner ett stort ansvar för det vi levererar. Vi är tydliga med våra åtaganden, vi agerar proaktivt och vi kommunicerar öppet och rakt. Som individer tar vi ansvar för varandra och som samhällsbyggare bidrar vi till en positiv och hållbar utveckling. 

___

Bli en del av team PE!
Vi letar alltid efter dig som delar vårt engagemang och som vill vara med och forma framtidens hållbara samhälle. Läs om våra lediga tjänster på karriar.pe.se och connecta med oss för att inte missa spännande karriärmöjligheter.

"Tillsammans med våra kunder formar vi ett samhälle där vi själva vill leva och utvecklas"
Helena Hed, VD och Koncernchef