Tillsammans med våra kunder söker vi smarta sätt att samverka. Vår sammansättning och kultur ​skapar förutsättningar för samverkan mellan olika kompetenser inom PE. Starka team gör oss mer ​innovativa och får oss att hitta synergieffekter och hållbara lösningar som andra inte hittar.

Teamet framför allt
För att alla medarbetare ska få möjlighet att göra sitt bästa arbetar vi i starka team – tillsammans med varandra och våra kunder. Vår sammansättning och kultur skapar förutsättningar för samverkan mellan våra olika kompetenser inom PE och ger tillgång till ett brett internt nätverk.

Konsultrollen hos oss innebär att våra medarbetare ständigt utvecklar sin kompetens. Alla projekt ser olika ut och våra medarbetare får växla mellan roller och jobba i olika team. I mindre projekt får våra medarbetare ta ett större ansvar och i större projekt blir de en del av ett starkt team som samverkar för att nå ett framgångsrikt resultat. Inom PE arbetar vi med individuella utvecklingsplaner, mentorskap och utbildningar. Medarbetare har själv ett stort inflytande över och ansvar för sin kompetensutveckling och tillsammans skapar vi förutsättningar för att alla ska kunna nå sina mål.

 

Våra värderingar

Vi känner engagemang
Vårt engagemang genomsyrar allt vi gör i våra projekt, i rollen som samhällsbyggare samt i hur vi arbetar med våra kunder och varandra. Vi brinner för våra olika specialistområden och det gör att vår kunskap är stor. Vi är nyfikna, vill alltid lära oss mer och motiveras av innovation, samverkan och att skapa hållbar samhällsnytta.

Vi drivs av entreprenörskap
Vi är summan av många olika företag och människor – därför är entreprenörskap en viktig del av vår kultur och historia. Vi är proaktiva, har viljan att förnya och drivs av att göra verklig skillnad. Det betyder att vi inte bara följer utvecklingen. Istället är vi med och driver den. Med ett starkt affärsmannaskap skapar vi värde för våra kunder, oss själva och för samhället i stort.

Vi tar ansvar
Som samhällsbyggare tar vi ansvar för att bidra till en positiv och hållbar utveckling, i stort och i smått. Vi är en pålitlig partner som strävar efter att överträffa våra kunders förväntningar. För oss är det också självklart att ta ansvar även i det vardagliga, både som ledare och medarbetare – tillsammans skapar vi den arbetsplats vi vill ha och det samhälle vi vill leva i.

"Tillsammans formar vi ett samhälle där våra familjer, vänner, kollegor och vi själva vill leva och utvecklas."