PE består av tusen ingenjörer, arkitekter och specialister som utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. I Stockholm har vi ett starkt team som jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och vi tar oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
I Stockholm är vi drygt 450 medarbetare och vi har kontor centralt samt söder och norr om city. Tillsammans jobbar vi med projekt i byggprocessens alla skeden. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle.

Vi är en helhetsleverantör av tjänster som rör samhällsbyggnad och våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Vi skräddarsyr team efter kundens behov.  Läs mer om våra tjänster >

Bli en del av vårt team
Vi letar alltid efter dig som delar vårt engagemang och vill bidra till att lösa våra kunders och samhällets utmaningar. Läs mer på vår karriärsida >

Kontakta oss
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner i Stockholm så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Vill du se alla medarbetare i Stockholm? Välj stad på vår kontaktsida för att se alla medarbetare på respektive ort. 

Referenser inom Stockholm
Från tung industri till modernt museum | Spårvägsmuseet, Stockholm
Campus Albano | Stockholms universitet
Rådgivare i miljöfrågor | Täby park, Stockholm
Visa fler referenser