2017-07-05 | Nyheter

”Sommarfirande med mersmak”

Nu är det snart tid att njuta av sommar, sol och semester. Några av er kanske till och med redan ligger i hängmattan. Hur som helst så skulle jag vilja passa på att önska er alla en trevlig sommar och säga tack för ett fint första halvår!

För oss har det hänt hel del roligt under de första sex månaderna. Bland annat vill jag nämna att vi fått många nya utmanande och roliga uppdrag med både nya och gamla kunder. Bland annat ska vi vara med och bygga om och förnya många av Stockholms skolor med SISAB, utveckla Sveriges flygplatser med Swedavia och vara generalkonsult och gestalta SLs nya Spårvägsmuseum som ska flyttas till Ferdinand Bobergs historiska gasverksbyggnader i Hjorthagen i Stockholm. 

Alla de nya projekten har lett till att vi även fått många nya härliga kollegor. Under perioden passerade vi även tusen medarbetare och vi finns nu på över 50 kontor runt om i landet. Vi kan idag stolt säga att vi är en av de få aktörer i Sverige som med egna resurser kan erbjuda heltäckande tjänster inom hela samhällsbyggnadssektorn.

Vi fortsätter arbetet med att bli börsfähiga vilket går väl i linje med vår ambition att ständigt bli bättre och effektivare i alla delar av organisationen. Det gäller även vår ambition att gå i fronten för att utveckla multidisciplinära tjänster för att uppnå vår vision att förnya och förbättra.

Jag är övertygad om att andra halvåret kommer att innehålla mycket intressanta utmaningar och ser fram emot att möta det tillsammans med er!

Ha en skön sommar!

Mvh
Per-Arne Gustavsson