Uppdraget för Folkhem omfattade konstruktionsarbete av en konsthall och bostäder i Vasaparken, Stockholm. Huset är ett vackert, mässingskimrande loftgångshus byggt av byggherre Sven-Harry Karlsson.

Byggnaden rymmer konsthall, souvenirshop och restaurang på gatuplan. Därefter följer tre våningar med bostäder. På husets takterrass, fem trappor upp, byggs en replika av byggherre Sven-Harry Karlssons 1700-talsvilla. Villan är tänkt som ett museum för Sven-Harrys konstsamling. Runt den skapas en skulpturpark med utsikt över Vasaparken.

PEs konstruktörer projekterade stommen med platsgjutna betongbjälklag och väggar med prefabricerade kvarsittande formsidor (VST-system). 

Det vackra muséet blev finalist i tävlingen Årets Stockholmsbyggnad 2012.

Uppdraget utfördes av Konkret, som i april 2019 bytte namn till PE.