2020-03-09 | Nyheter

PE växer inom el, tele och säkerhet i Göteborg

PE har en stark marknadsposition och ett brett erbjudande inom samhällsbyggnad i Västsverige. Nu söker vi ett antal nyckelpersoner som vill vara med och leda vår satsning inom el, tele och säkerhet i regionen.

- Det händer massor i Västsverige och det här är en av PEs prioriterade fokusregioner. Redan idag har vi kapacitet att ta oss an såväl stora, komplexa och utmanande uppdrag som mindre specialistuppdrag. Därför vill vi nu fortsätta att utvecklas och bygga upp ett starkt team inom el, tele och säkerhet här, säger Bo Nordensvan, affärsområdeschef för El, Tele & Säkerhet på PE.

Under året söker PE i Göteborg upp till 10 nya medarbetare inom el, tele och säkerhet. Det kan handla om uppdragsledare, gruppledare, handläggande konsulter eller projektörer. Här har PE idag 180 medarbetare som efter sommaren flyttar ihop i nya, centralt belägna lokaler.

- Vi söker entreprenöriella och drivna personer med olika inriktning, erfarenhet och bakgrund. De viktigaste är viljan att vara med i ett team som bygger vår affär och som tillsammans med specialister från andra delar av PE tar sig an riktigt utmanande uppdrag, säger Bo Nordensvan.

Läs mer om tjänsterna och gör din ansökan redan idag på karriar.pe.se. Välkommen till oss på PE!