2019-11-25 | Nyheter

Medarbetare prisades på PE-galan

Förra veckan anordnades för andra året i rad PE-galan. PE-galan är PEs egen gala och i år hölls galan på Gothenburg Film Studios i Göteborg. Syftet med PE-galan är att hylla medarbetare och projekt som stuckit ut lite extra under året. Det var en trevlig tillställning och över 150 medarbetare från Göteborgsregionen samlades för att fira årets vinnare och finalister.

- Ett stort engagemang för sitt jobb och sina kollegor samt en vilja till samverkan är två tydliga egenskaper som vi sett att många uppskattar. Många förtjänar att hyllas och jag vill passa på att gratta både våra vinnare och finalister, säger Per-Arne Gustavsson, VD och Koncernchef.

En rad olika priser delades ut och vinnaren i kategorin Årets medarbetare var Malin Petersson. Hon arbetar som kvalitets- och marknadsansvarig inom divisionen Bygg & Anläggning i Göteborg.


Grattis till utmärkelsen Malin, hur känns det?
Det känns fantastiskt! Jag är verkligen glad över utmärkelsen.

Hur har du firat detta?
Det blev lite extra guldkant på tacofredagen med kompisar och barn!

Vad visar vinsten tycker du?
Som jag nämnde på PE-galan igår så blir man inte Årets medarbetare ensam. Det krävs ett gott samarbete med andra och det är viktigt för mig att ha och skapa goda relationer. Den här utmärkelsen handlar om så mycket mer än om mig.


Per-Arne Gustavsson tillsammans med kvällens konferencierer Emma Dornerus och Caroline Halvardsson inledde kvällen med att hälsa alla välkomna


Några av alla de medarbetare som har arbetat med Ångströmlaboratoriet som blev Årets Projekt.