PE är ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur. Vi jobbar kontinuerligt med ett nätverk av kompetenta och kreativa konsulter som bidrar med spetskompetens i våra uppdrag eller driver egna i PEs regi.

PE består av över tusen arkitekter, ingenjörer och specialister som jobbar på ett 30-tal kontor runt om i landet. Tillsammans skapar vi innovativa och hållbara lösningar för att utveckla städer, infrastruktur och industri.

Om partnernätverket
PEs partnernätverk riktar sig mot fristående konsulter och mindre konsultbolag som vill få tillgång till ökade marknadskanaler och ett nätverk av kollegor. Som partner bidrar du med din spetskompetens för att tillsammans med oss skapa hållbara och innovativa lösningar i hela eller delar av uppdrag. Du kan även driva egna uppdrag i PEs regi.

Vi strävar efter att skapa långsiktiga affärsrelationer med våra partners – för en ömsesidig utveckling av våra respektive företag.

Bli partner
Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan, du förbinder dig inte till något. Efter din registrering blir du kontaktad av oss för nästa steg i vår kvalitetsprocess. När du är registrerad partner så matchas din profil mot lämpliga uppdrag och kunder.

Ansök till PEs partnernätverk >