PE består av tusen ingenjörer, arkitekter och specialister som utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. I Örebro har vi ett starkt team som sitter tillsammans i stadens centrala delar. Vi jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och kan ta oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
I Örebro är vi cirka 60 medarbetare som tillsammans jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle.

Vi erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, installation och konstruktion och skräddarsyr team efter ditt behov. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Läs mer om våra tjänster >

Smart omställning för effektiva lokaler
Vi går mot ett allt mer digitaliserat och flexibelt arbetssätt vilket medför behov av smarta omställningar för ett effektivt lokalutnyttjande. Ofta kan det vara bråttom att få fram en lösning. Vårt team i Örebro är experter inom ombyggnader med kompetenser inom bland annat arkitektur, tillgänglighet och brandskydd och vi hjälper dig som fastighetsägare eller hyresgäst att hitta effektiva, ekonomiska och hållbara lösningar - från skiss till färdigt resultat. Vi är uppskattade för att vi är lyhörda och levererar snabba resultat med hög kvalitet. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte!

Är du vår nya expert på byggnader?
Vill du vara med och optimera framtidens byggnader? Då har vi ett roligt jobb för dig. Just nu söker vi många nya medarbetare. Spana in dina möjligheter hos oss! Läs mer på vår karriärsida

Kontakta oss
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välj Örebro på vår kontaktsida för att se alla medarbetare och våra adressuppgifter.

 
Referenser inom Örebro
Samverkan för smarta lösningar | Närlundaskolan, Askersund
Sjönära boende | Aggerudsviken, Karlskoga
Vattenreservoar för en växande befolkning | Lyra, Örebro
Visa fler referenser