Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Vi är på plats i Almedalen

Nyheter

Som samhällsbyggare är vi med och påverkar utformningen av morgondagens samhällen och städer. Vi är på plats i Almedalen för att samtala om hur vi som ingenjörer, arkitekter och specialister kan bidra till ett hållbart samhällsbyggande.

Det behövs ingenjörer, arkitekter och specialister i samverkan för att skapa hållbara, innovativa, smarta och trygga samhällen och städer. Behovet av en snabb omställning är stort och förändringstakten är hög.

– Hållbarhetsfrågan ligger högst upp på agendan för mig och PE. Det vi gör ska fungera nu och för kommande generationer. För att skapa värde för framtida generationer är det viktigt att alla i branschen samverkar och hittar nya innovativa och hållbara lösningar. Jag ser fram emot Almedalen och många intressanta samtal, säger Helena Hed, VD och Koncernchef på PE.

PE bjuder in till mingel under Almedalen

Vi arrangerar ett PE-mingel med tema Hållbar samhällsutveckling och vikten av samverkan för klimatomställning. Under minglet kommer fokus vara att utbyta idéer, dela erfarenheter och bygga nätverk. Vi ser fram emot härliga samtal som kommer att kretsa kring initiativ för att minska klimatpåverkan, främja energieffektivitet och skapa resiliens i våra städer och samhällen.

Datum: torsdag den 29 juni kl 16.00-18.00
Plats: Kasai’s takterrass, Hästgatan 17 i Visby

Läs mer och anmäl dig här

Våra experter på plats:

Helena Hed, VD och Koncernchef
Liselotte Haglind, Finansdirektör
Charlotte Gyllenhammar, Affärsområdeschef Miljö

Vi är i Almedalen för att samtala om hållbart samhällsbyggande. Boka oss gärna som moderatorer eller experter i ett panelsamtal.
Tillsammans gör vi skillnad!