Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE är med och arrangerar Nordens största digiloga hållbarhetskonferens ”A Sustainable Tomorrow”

Nyheter

A Sustainable Tomorrow är en mötesplats som riktar sig till intressenter i alla sektorer av samhället, från företag till organisationer och myndigheter. Målet är att sprida kunskap och bygga nätverk för att öka affärsnytta utifrån de Globala målen för hållbar utveckling.

Konferensen kommer att sändas live den 15 september och man kan följa den via hubbar runt om i Sverige. PE Teknik & Arkitektur i Malmö är en av dessa hubbar och bjuder in aktörer som arbetar inom samhällsbyggnadssektorn, eller på annat sätt bidrar till hur våra städer och samhällen byggs och utvecklas, att inspireras och diskutera hur vi tillsammans driver den hållbara omställningen framåt.

– Detta är ett evenemang för aktörer som vill driva på omställningen till hållbar utveckling i samhället, vilket även utgör en del av PEs vision och affärsstrategi. Som ledande konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö befinner vi oss i centrum av de pågående omvärldsförändringar som kräver omställning. Därför är det ett naturligt val för oss att vara en av hubbarna för Nordens största digiloga hållbarhetskonferens, säger Helena Hed, VD och koncernchef för PE.

I år firar konferensen tio år med temat ”Disruption” och bjuder på seminarier och diskussioner om hållbarhet med namnkunniga talare som Johan Rockström och Fredrik Reinfeldt.

– Bygg- och fastighetsbranschen har traditionellt varit konservativ och trögrörlig, men den hållbara omställningen ställer krav på nya tekniker och metoder, vilket öppnar för disruption även i vår bransch. Att få inspiration och insikter kring detta område känns viktigt med tanke på det fokus som nu finns på sådant som klimatneutralitet, energieffektivitet, vattenanvändning, biologisk mångfald, återanvändning, cirkulära värdekedjor och social hållbarhet. PE har ända sedan starten 2006 haft visionen att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar, så vi välkomnar alltid förändring om den sker i rätt riktning, avslutar Helena Hed.

För mer information och anmälan, se pe.se/ast

Bilder

Välkommen med din förfrågan

Vill du att vi kontaktar dig angående en offert, en specifik fråga eller ett för att boka ett möte? Beskriv ditt ärende så ser vi till att du blir kontaktad av rätt person hos oss. Vill du bli en del av vårt team? Connecta och gör din ansökan på pe.se/karriar.