Gå direkt till textinnehållet
logotyp

PE förvärvar ROOF Arkitekter i Örebro

Pressmeddelanden

Teknik- och arkitektkoncernen Projektengagemang förvärvar det Örebrobaserade företaget ROOF Arkitekter AB. 

ROOF Arkitekter AB startade sin verksamhet 2008 och har idag kontor i Örebro och Lindesberg. Företaget har 16 medarbetare och erbjuder alla typer av tjänster inom arkitektur och byggprojektering. Förvärvet stärker nu koncernens erbjudande i Örebro och totalt arbetar  sedan tidigare cirka ett 40-tal personer inom kompetensområdena VVS-design, Projektledning & Management samt Industri & Energi i regionen.

– Vi är mycket glada över att nu kunna förstärka och bredda vårt tjänsteutbud i och kring Örebro. Redan idag arbetar vi tillsammans med ROOF Arkitekter i flera projekt och vi vet att det är ett väldigt kompetent och ambitiöst gäng vi nu får in hos oss. Detta ger PE en mycket stabil grund att stå på för att kunna fortsätta växa i Örebro, säger Per Hedebäck, VD och Koncernchef på Projektengagemang.

– Vi står inför en väldigt spännande tid och ser fram emot att utveckla och stärka vår position i Örebroregionen tillsammans. På ROOF Arkitekter tar vi fram lösningar som genomsyras av både engagemang och kreativitet. Därför känns det helt rätt att bli en del av Projektengagemang då de delar våra värderingar och vårt kundfokus, säger Mattias Rehn och Lars-Göran Otterling, ägare på ROOF Arkitekter.

Ladda ned pressmeddelande