Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Nytt erbjudande inom byggnader med bredd, höjd och hållbarhet

Pressmeddelanden

Alla byggnader är unika och de blir allt mer komplexa. För att lösa nya utmaningar krävs starka team med duktiga ingenjörer, arkitekter och specialister. Därför har PE samlat hela sitt erbjudande kopplat till byggnader i konceptet Team.Building. Målet är att tillsammans med kunderna maximera byggnadernas värde med bredd, höjd och hållbarhet.

På PE finns en bred expertis i alla faser av en fastighets livscykel – från förädling av råmark, till uppförande och modernisering av befintliga byggnader. Inom det nya erbjudandet Team.Building. samlas experter inom bland annat konstruktion, arkitektur, installation, projektledning, strategi, hållbarhet och energieffektivisering. PEs spetskompetens och bredd gör att man kan ta sig an de mest svåra uppdragen, bland annat har PEs experter konstruerat några av Sveriges högsta byggnader.

– Alla byggnader är unika och därför är det viktigt att ha team med både bred och spetsig kompetens. Genom att samla våra experter inom allt som rör byggnader kan vi lättare skräddarsy team efter våra kunders behov och vara rådgivare i tidiga skeden och genom hela byggprocessen. Hos oss får kunderna det stora företagets resurser och det lilla företagets effektivitet och engagemang, säger Jonas Sindler, affärsområdeschef på PE.

PE arbetar med både offentliga och privata beställare inom hela bygg‐ och fastighetssektorn. Genom att arbeta i team med olika kompetenser är det lättare att tänka helhet och hållbarhet från start. På så sätt skapas synergier mellan ute- och innemiljö, konstruktion, installationssystem, byggnader och dess verksamheter. Resultatet ökar värdet på byggnader både på kort och lång sikt.

Här kan du läsa mer om det nya erbjudandet >

Ladda ned pressmeddelande