Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Malin Gardikro utsedd till HR- och Kommunikationschef

Pressmeddelanden

Malin Gardikro har rekryterats till rollen som HR- & Kommunikationschef på PE Teknik & Arkitektur. Hon kommer närmast från Bjerking där hon arbetat som HR-chef.

Malin Gardikro har över 20 års erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete. Hon kommer närmast från Bjerking där hon arbetat som HR-chef med ansvar för HR- och kommunikationsenheten samt ingått i företagets ledningsgrupp. Dessförinnan har hon arbetat med HR-frågor på bland annat NCC, Svevia och Peab. Malin kommer att ansvara för affärsstödsfunktionerna HR, kommunikation, rekrytering och marknad. Hon kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och tillträder sin tjänst senast den 8 augusti 2022.

–  Vi är inne på en spännande tillväxtresa och i Malin får vi en kompetent, utvecklingsorienterad och kommunikativ ledare med stor förståelse för konsultaffären. Hon är engagerad och har ett stort driv att utveckla medarbetare och verksamhet, vilket är viktigt för oss i en tid när förändring sker oerhört snabbt både hos oss själva och hos våra kunder, säger Helena Hed, VD och Koncernchef.

Det här ska bli så spännande! Jag är både glad och tacksam för förtroendet och jag ser verkligen framemot att få träffa mina nya kollegor och bli en del av team PE. Branschen känner jag till väl och jag hoppas att min erfarenhet inom HR och kommunikation samt mitt engagemang i förändrings- och utvecklingsfrågor kommer bidra positivt i arbetet med att bygga Sveriges främste arkitekt- och teknikkonsult inom byggnader, berättar Malin Gardikro.

Ladda ned pressmeddelande