Gå direkt till textinnehållet
logotyp

Återvändande Mathias Eriksson blir ny sektionschef inom El, Tele & Säkerhet

Nyheter

PE Teknik & Arkitektur har rekryterat Mathias Eriksson som för 1,5 år sedan lämnade PE för ett annat bolag i branschen. Han återkommer nu som sektionschef inom affärsområde El, Tele & Säkerhet (ETS).

Våren 2021 slutade Mathias Eriksson sin tjänst som elkonsult och gruppchef på PE i Danderyd och gick istället till posten som enhetschef på Ramboll. Nu har han dock rekryterats tillbaka som ny sektionschef för ETS i Stockholm/Västerås/Köping med placering i Stockholm. Han tillträdde på sin nya post den 3/10.

– Jag känner både bolaget och många människor väl. Det är väldigt roligt att komma tillbaka och fortsätta att driva PE framåt på en ny nivå i organisationen. Jag ser att jag får möjligheter att påverka hur vi gör för att skapa tillväxt och utveckla medarbetare. PEs koncept med starka lokala team som samtidigt har ett stort företag i ryggen är helt rätt för att vara relevant för kunderna i dag. Fokuseringen på byggnader och deras närmiljö innebär också en önskvärd tydlighet gentemot marknaden, säger Mathias Eriksson.

– Det är med stor glädje jag välkomnar Mathias tillbaka till PE. Han är en erfaren, engagerad och lösningsorienterad ledare som är duktig på att kommunicera och motivera andra. Han blir en tillgång i vårt arbete med att hjälpa våra kunder hantera alla de frågeställningar som följer av den pågående omvandlingen av samhället i hållbar riktning och som har implikationer även inom el-, tele- och säkerhetsområdet, säger Bo Nordensvan, affärsområdeschef ETS på PE.

Bilder