PE består av tusen ingenjörer, arkitekter och specialister som utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. I Malmö sitter vi tillsammans i hållbara lokaler i centralt belägna Citadellstaden. Vi jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och kan ta oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
I Skåne är vi cirka hundra medarbetare som tillsammans jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden. Vårt största kontor i regionen finns i Malmö, vi har även kontor i Helsingborg. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle. 

Vi erbjuder tjänster inom bland annat arkitektur, installation, infrastruktur, konstruktion samt hållbarhet, vi skräddarsyr team efter ditt behov. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektor. Läs mer om våra tjänster>

Är du vår nya expert på byggnader?
Vill du vara med och optimera framtidens byggnader? Då har vi ett roligt jobb för dig. Just nu söker vi många nya medarbetare. Spana in dina möjligheter hos oss! Läs mer på vår karriärsida>

Kontakta oss!
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välj ort på vår kontaktsida för att se alla medarbetare och våra adressuppgifter. 

Referenser inom Skåne
Välplanerat och urbant i Hyllie | Kv Magne 1, Malmö
Energieffektivt för nya domstolsbyggnaden | Domstolsverket, Malmö
Hållbar byggnad med människan i centrum | Foajén, Malmö
Visa fler referenser
Läs mer om PE