Vi gör industrin mer lönsam, hållbar och konkurrenskraftig. Bredden, det extra engagemanget och vår erfarenhet gör att vi levererar en helhet som få andra kan.

Bred kompetens ger nöjda kunder
Vi har kontor och verksamhet över hela Sverige och har återkommande kunder inom energi, verkstad, fordon, livsmedel, försvar, pappers- och massaindustri. Den röda tråden är att våra kunder vill samarbeta med en partner som kan tänka utifrån industrins perspektiv.

Eftersom vi är en av de större i branschen kan vi matcha varje projekt med rätt team. Men trots att vi är stora, får du alltid en kontaktperson som följer med genom hela processen, från förstudier och koncept till färdiga projekt.

Specialister nära till hands
Under vårt tak finns en bredd av kompetenser, vilket gör oss bra på att se helheten i ett uppdrag. Och vi kan snabbt kalla in våra specialister för punktinsatser. Många blir förvånade över hur starka vi är inom olika områden, bland annat projektledning och management.

Inom energi och hållbarhet kan vi visa upp en rad intressanta projekt. Bland annat har vi konverterat kolkraftverk till förnybar energi och vi har arbetat med nya anläggningar för biodiesel, vågkraft och solenergi. Oavsett om våra kunder är inom industri eller energi så har vi kompetens att göra produktionen mer lönsam, hållbar och konkurrenskraftig.

 

Referenser inom Industri & Energi
Agilt samarbete | Automotive Components Floby
Standardiserad byggprocess | Konstruktionshandlingar, Espresso House
Från biomassa till vätgas | Projekt Höganäs "Probiostål", Cortus
Visa fler referenser