Vilken miljö främjar effektivt samarbete? Går det att fördubbla antalet medarbetare utan att flytta? Och vad skulle det innebära om din arbetsplats verkligen förkroppsligade ditt varumärke? Tack vare vår expertis inom inredningsarkitektur har vi svaren.

Miljön styr resultatet
Igår var arbetsplatsen ett kontor. Idag är den en miljö – ett komplext och avancerat ekosystem av fysiska, varumärkesbaserade och psykologiska signaler som påverkar hur vi arbetar, interagerar, umgås och samverkar. 

Att skapa förändring
PEs inredningsarkitekter arbetar med moderna, förändringssugna företag som förstår hur viktig miljön är för alla medarbetare. Vårt uppdrag kan bestå av allt från att maximera utrymmet för växande företag till att förbättra företagskulturen och förändra vedertagna arbetsrelationer.

Vårt DNA
Att förstå kundens varumärke och värderingar är en förutsättning för att vi ska lyckas med våra uppdrag. För oss är ett varumärke mycket mer än en logga – det lever och ska genomsyra varje aspekt av arbetsplatsen. Varumärket ska inte bara skapa medvetande och igenkänning, utan också en äkta stolthet över de värderingar det representerar.

Hållbar stil
Inredningstrender kommer och går, men hållbarhet är här för att stanna. Vi arbetar engagerat med våra kunder för att hitta smartare lösningar på deras behov och skapa precis rätt balans mellan hållbarhet och stil.

Referenser inom Inredningsarkitektur
Ett andra hem | Arrowhead, Stockholm
Varierad och dynamisk miljö | Swedavia, Arlanda
En arena i världsklass | Tele2 Arena, Stockholm
Visa fler referenser