Form, funktion och teknik. Det är tre hörnstenar inom arkitektur – men också en bra beskrivning av oss på PE.

Vi bygger samhällen
Kompetens och storlek är hemligheten bakom PEs framgångar inom arkitektur. Eftersom vi är stora kan vi hantera alla projekt, oavsett omfång. Tack vare vår bredd har vi all den expertis som krävs, inte bara för att bygga hus, utan också för att skapa ett bättre samhälle. Våra kompetenta arkitekter och teknikkonsulter arbetar sida vid sida för att generera idéer och innovationer som verkligen gör skillnad.

Från skiss till byggd miljö
Byggnader har ett långt liv. Därför är det viktigt att de ger oss något positivt – både när vi använder dem, tittar på dem och vi ritar dem. För oss är det otroligt tillfredsställande att skapa skolor, bostäder och arbetsplatser – miljöer som gör skillnad. Vi är övertygade om att byggnader kan hjälpa oss att förbättra samhället. Det är en passion för oss på PE. 

Talang och engagemang
Våra kunder väljer oss för att vi är en kompetent, trygg och stabil partner med ett stort engagemang för att skapa kreativa lösningar. Arkitekter väljer att arbeta hos oss eftersom de vill vara en del av ett visionärt team där de personliga utvecklingsmöjligheterna är stora.

Referenser inom Arkitektur
Från tung industri till modernt museum | Spårvägsmuseet, Stockholm
Framtidens hållbara skola | Glänningeskolan, Laholm
Gröna rum för alla sinnen | Magnoliatomten, Sköndal
Visa fler referenser