2017-03-09 | Pressmeddelande

Teresia Nielsen ny marknadsansvarig på Projektengagemang

Teknik- och arkitektföretaget Projektengagemang förstärker nu sin marknadsavdelning med Teresia Nielsen i rollen som marknadsansvarig. Hon kommer senast från arkitektföretaget Tema som förvärvades av Projektengagemang hösten 2016.

Projektengagemang grundades 2006 och finns på ett trettiotal orter runtom i landet. I fjol omsatte företaget närmare en miljard kronor. Som marknadsansvarig kommer Teresia Nielsen att arbeta med utvecklingen av koncernens varumärke och marknadsaktiviteter.

– Det är väldigt roligt att ha Teresia här hos oss. Hon har stor erfarenhet av branschen och en stark kompetens. Med hennes kunskap och driv är vi övertygade om att vi kommer att fortsätta utveckla vår kommunikation och stärka vårt varumärke, säger Peter Edstrand, marknadsdirektör på Projektengagemang.

Teresia Nielsen kommer närmast som partner och marknadsansvarig på Tema som nu ingår i Projektengagemangs affärsområde Arkitektur.

– Jag är väldigt stolt och glad över att få vara med på denna spännande resa. Projektengagemang har vuxit enormt de senaste åren och med det kommer det många intressanta utmaningar och möjligheter när det kommer till varumärke och kommunikation. Jag ser fram emot att fortsätta utvecklingen tillsammans med mina duktiga kollegor, säger Teresia Nielsen.