I Västsverige är vi cirka 300 medarbetare som tillsammans utvecklar hållbara och innovativa lösningar för framtidens samhälle. Vi jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden och kan ta oss an såväl större som mindre uppdrag.

Vi skräddarsyr team efter ditt behov
Göteborg är vår huvudort i regionen och vi finns även i Trollhättan, Uddevalla, Stenungsund, Skövde och Åmål. Totalt är vi närmare 300 medarbetare som tillsammans jobbar med projekt i byggprocessens alla skeden. Vi tar oss an såväl stora, komplexa helhetsuppdrag som mindre specialistuppdrag. Starka team är nyckeln till framgångsrika resultat och därför samverkar vi med varandra och våra kunder för att utveckla de mest innovativa och hållbara lösningarna för framtidens samhälle.

Vi är en helhetsleverantör av tjänster som rör samhällsbyggnad och vi skräddaryr team efter ditt behov. Våra kunder finns inom både privat och offentlig sektorn. Läs mer om våra tjänster >

Är du vår nya expert på byggnader?
Vill du vara med och optimera framtidens byggnader? Då har vi ett roligt jobb för dig. Just nu söker vi många nya medarbetare. Spana in dina möjligheter hos oss! Läs mer på vår karriärsida>

Kontakta oss
Varmt välkommen att höra av dig till någon av våra kontaktpersoner så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig. Välj ort på vår kontaktsida för att se alla medarbetare och våra adressuppgifter. 

Referenser inom Västsverige
Återbruk i stor skala | Pannhuset & Grannhuset, Mölndal
Konstruktion på hög höjd | Hotell Draken, Göteborg
Ett av Nordens största utvecklingsprojekt | Platinan, Göteborg
Visa fler referenser
Läs mer om PE